30 de studenți în anul IV la Facultatea de Energetică ne-au vizitat astăzi la ELCEN-CET București Vest.
Am aflat că peste foarte puțin timp vor susține examenul de licență, apoi se vor orienta către locuri de muncă în care să aplice ce-au învățat.
Primul pas pe care îl poți face în carieră este să intri în contact direct cu specialiștii din industria de profil. Nu doar ca îți vei da seama cum stau lucrurile din punct de vedere practic, cum poți sa aplici cunoștințele teoretice, dar vei face mai ușor tranziția de la școală la viața activă, ca angajat. Pentru că vei avea acces la informare și conștientizare, vei putea observa zonele pe care mai trebuie sa le aprofundezi, îți vei putea orienta mai ușor skill-urile într-o anumită direcție.
Noi suntem aici ca să îi susținem pe toți cei interesați de o posibilă carieră în ELCEN, din postura angajatorului cu o tradiție de peste 130 de ani în domeniul energetic.
Le-am explicat studenților cât este de importantă activitatea noastră. ELCEN se situează în top 5 producători de electricitate la nivel național și este, totodată, principalul producător de energie termică pentru sistemul de termoficare din București. Energia produsă în bandă, în mod constant și flexibil de către ELCEN este importantă pentru securitatea energetică locală și națională. Alimentarea sigură cu energie este o prioritate a sistemului energetic național, alături de dezvoltarea sustenabilă.
A alege să lucrezi în sectorul energetic înseamnă să gândești și să acționezi responsabil. Lumea modernă depinde de energie.
Publicat la aprilie 19, 2024
Postat in
Evenimente