Credem într-un viitor energetic sigur, rezilient și sustenabil.

Investim în soluții energetice durabile și ne propunem proiecte profitabile, în cadrul cărora profiturile financiare sunt doar o parte din imaginea de ansamblu. Investițiile durabile nu sunt doar o parte a strategiei noastre; ele sunt strategia noastră.

Noi înțelegem viziunea de ansamblu a provocărilor complexe pe care trebuie să le gestionăm astăzi odată cu schimbarea paradigmei energetice în contextul schimbărilor climatice și avem convingerea de bază că trebuie să schimbăm lucrurile în bine. Credem în necesitatea de a construi un viitor energetic durabil încă de pe acum și recunoaștem amploarea eforturilor și investițiilor necesare pentru a ajunge acolo. De fapt, magnitudinea și viteza eforturilor cerute de combaterea schimbărilor climatice sunt poate cea mai mare provocare a timpului nostru.

Noi, ELCEN, dorim să ne îndeplinim rolul în această tranziție. Ne vedem investind inteligent în energie în perspectiva contribuției importante la securitatea și reziliența energetică locală și națională.