POLIEnergyFEST se desfășoară în perioada14-16 martie și aduce în atenția celor interesați cele mai recente tendințe și provocări din domeniul energiei prin intermediul workshop-urilor, expozițiilor, conferințelor și prezentărilor de companii.

Universitatea POLITEHNICA din București reunește, timp de 3 zile, în clădirea RECTORAT, cei mai importanți jucători de pe piața energiei (companii, autorități de reglementare, instituții publice, cercetători și reprezentanți ai mediului academic) pentru a discuta despre cele mai noi tendințe, soluții și tehnologii care stau la baza schimbării de paradigmă în acest domeniu.

Totodată, în același spațiu, viitorii specialiști în energie pot explora oportunități de carieră și discuta despre direcții de viitor.

Îi așteptăm pe elevii, studenții și absolvenții dornici să urmeze o carieră în industria energetică, precum și pe toți cei interesați, la standul ELCEN, aflat în zona expozițională, în corpul AN al Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica București în intervalul orar 10-16.

Căutăm tineri dedicați și dornici să lucreze într-un domeniu prioritar cum este producerea de energie. Implicarea în sectorul energetic reprezintă o normalitate, tocmai datorită particularităților acestui domeniu.

Vă așteptăm să descoperim sau să aprofundăm împreună tehnologiile care îmbunătățesc industria energetică.

https://energyfest.upb.ro/

Publicat la martie 14, 2024
Postat in
Evenimente
Cel mai mare producător de energie termică din România