ELCEN a primit joi, 30 mai, premiul pentru proiectul Bucharest Green City – Cartierul Energiei în cadrul primei ediții a galei Ziarul Pozitiv.ro.Mulțumim organizatorilor pe această cale.
În cadrul evenimentului au fost premiate companiile, ONG-urile, instituțiile și persoanele fizice care s-au remarcat în ultimul an prin realizarile si proiectele lor.
Am fost onorați să primim acest premiu, mai ales pentru că reprezintă recunoașterea eforturilor unei întregi echipe dedicate implementării unui proiect care sa contribuie la durabilitate și eficienta energetică, influențând, în același timp, pozitiv sectorul energetic.
Ne crește inima când știm că putem fi contribuție pentru comunitate.
Proiectul Cartierul Energiei reprezinta o inițiativă ambițioasă ce va transforma un teren industrial pe care se află momentan instalații vechi și ruginite, într-un nucleu verde și tehnologic. Acest nucleu va găzdui clădiri moderne, eficiente din punct de vedere energetic, ce vor adăposti instituțiile publice din domeniul energiei, inclusiv ministerul de resort. Acest proiect înseamnă o economie semnificativă de resurse, având în vedere că multe dintre aceste instituții plătesc în prezent chirie pentru spațiile pe care le ocupă, dar și un pas important către consolidarea eforturilor de dezvoltare durabilă și eficientizare administrativă.
Suntem recunoscători pentru acest premiu care ne impulsionează în eforturile noastre constante de a “construi” cu încredere și pasiune.
Publicat la mai 31, 2024
Postat in
Evenimente